Enhedslisten klar til folketingsvalg

Enhedslisten har opstillet sine folketingskandidater til det kommende folketingsvalg på et møde i Middelfart søndag den 24. Juni 2018.

Årsmødet havde i forvejen opstillet nuværende medlem af Folketinget Henning Hyllested på 1. pladsen og den 27-årige økologiske landmand Rasmus Vestergaard Madsen på 2. pladsen.

Enhedslisten håber på, at Rasmus Vestergaard Madsen vil kunne følge med Henning Hyllested ind i Folketinget efter næste valg.
På mødet blev valgkredsene fordelt, og de resterende kandidater fundet. I Vejle Nordkredsen bliver Rasmus Vestergaard Madsen at finde øverst på stemmesedlen. I Vejle Sydkredsen bliver den lokale kontaktperson Flemming Leer Jakobsen opstillet.

Rasmus Vestergaard Madsen udtaler:

Rasmus Vestergaard Madsen Tale
Rasmus Vestergaard Madsen Tale

”Jeg synes, at det er på tide at sende Lars Løkke på pension. De galoperende klimaforandringer banker hårdt på vores dør. Det er for mig en bunden, at sikre en bæredygtig klode til vores børn og børnebørn, og samtidig rette op på den asociale politik, der er blevet ført de sidste 10 år. En asocial politik, som har kostet 30.000 pædagoger, sygeplejersker og SOSU-assistenter jobbet. Jeg glæder mig til at møde vejlegenserne og diskutere de grønne og solidariske løsninger, som Danmark i den grad trænger til.”

Flemming Leer Jakobsen Enhedslisten Folketingskandidat Vejle Syd“Jeg glæder mig til at føre valgkamp, så vi kan få en mere retfærdig politik i Danmark. Især er afskaffelse af kontanthjælpsloftet vigtig, da kontanthjælpsloftet betyder 60.000 børn i dag vokser op i fattigdom. Det kan vi som samfund ikke være bekendt, og vi spænder ben for, at børnene kan få sig en ordentlig opvækst. Fattigdom kan desværre føre til, at børn ikke får den nødvendige ro til at gennemføre folkeskolen, og vil følge dem resten af livet. ” udtaler Flemming Leer Jakobsen.

Ialt har Enhedslisten i Sydjyllands storkreds nu opstillet 6 kvinder & 6 mænd.

Disse er:

Esbjerg Midtby: Henning Hyllested

Kolding Nord: Rasmus Vestergaard Madsen

Vejle Nord: Rasmus Vestergaard Madsen

Aabenraa: Lene Dalsgaard Kræg

Vejen: Maya Ryom

Fredericia: Kirsten Elise Cordtz

Vejle Syd: Flemming Leer Jakobsen

Esbjerg Omegn: Sarah Nørris

Sønderborg: Martin S. Konradsen

Tønder: Sabrina Louise Christiansen

Kolding Syd: Benny Dall

Varde: Helene Hellesøe Appel

Haderslev: Mathias Christiansen

Yderligere oplysninger kan fås hos:

Rasmus Vestergaard Madsen, Mob 26 59 51 31 /Rasmusv@enhedslisten.dk
Flemming Leer Jakobsen, Mob 20 188 264 / flemmingleer.flj@gmail.com